Petra Westerlund

Petra har en lång erfarenhet av att driva eget företag, bland annat som ägare av inrednings och klädbutik.

"Jag har alltid jobbat med färg och form, så det kändes naturligt att utveckla den sidan mer"

Idén till att ta fram en egen kollektion kom då hon själv saknade plagg på marknaden för yoga och wellness.

"Jag gillar inte slit & släng utan vill att mina kläder varar länge"

Grunden för alla plagg är att de ska vara sköna att bära och att de har bra kvalitet.

Inspirationen till sina kollektioner får Petra från livet på Mallorca där hon bor.

"Jag är så tacksam över all positiv respons Santa NI fått sedan sedan starten. Att personen som bär plagget är nöjd är den största tillfredställelsen"

 

VÅRA SAMARBETEN

Vi är så tacksamma att få samarbeta med några av våra stora förebilber inom yoga i Sverige.

Att dessa Yoginis bär Santa Ni kläder.

 

Karin Björkegren Jones

 

"För mig är det viktigt att hela tiden utvecklas för att nå målet att bli en bra människa som jag är stolt över att vara. Därför ser jag till att själv utbilda och förkovra mig inom yogan, hälsa och välmående överhuvudtaget.

Mitt förhållande till min kropp har inte alltid varit enkelt. Det är nog ganska få kvinnor som har ett enkelt förhållande till sin kropp, så jag är nog inte ensam. Det var först när jag fyllt 36 år som jag med hjälp av yogan på riktigt blev vän med den och gillade den trots skavanker, ärr, celluliter och ådernät. Yogan lärde mig att älska min kropp trots att den inte på något sätt är någon idealkropp. Idag, efter alla bröstcancerbehandlingar, måste jag återerövra den där känslan.”

Malin Berghagen

 

"För mig är en yogi och en yogini någon som med ödmjukhet låter sig och andra möta yogans magi och filosofi i sin egen takt. Den kan nämligen förändra ditt liv. Det du förändrar med yogans hjälp behöver byggas från grunden steg för steg. Oftast med små steg och ett steg i taget.

Då blir det en livstil du mår bra av. Idag 15 år senare LEVER jag yoga.Att ha yoga som livstil handlar om dig själv och dina val. DITT LIV. En yogi lägger sig inte i andras vägar att gå utan VET att vi alla går i vår egen takt genom yogans magiska värld. Med ödmjukhet och respekt inför andras livsresa. Lev din sanning och fokusera på ditt möte med din egen yogamästare inom dig."

Copyright ©: Santa Ni Design:Sussi Norberg